Zweetbroek om efficiënt af te vallen. Deze broek kan gedragen worden tijdens het sporten, maar ook tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals koken of boodschappen doen. Dit corrigerend afslankbroekje zal ervoor zorgen dat we meer gaan zweten en wordt daarom ook wel een saunabroek of zweetbroek genoemd. We gaan meer zweten tijdens dezelfde inspanning. Waardoor we ook sneller resultaat gaan zien bij het afvallen. 

Bekijk zeker de video over hoe we het zweetpak moeten aandoen

Waarop moeten we letten?
Het is hoe dan ook de bedoeling dat de afslankbroek nauw aansluit aan de billen. Dat kan in het begin zeker een plakkerig gevoel geven, het kan daarom wat onwennig aanvoelen wanneer we gaan zweten. Maar dat is de bedoeling van dit broekje. Door extra te transpireren zullen we namelijk meer calorieën verbranden en daarom ook sneller afvallen.

Dit neemt niet weg dat een gezond dieet ook van groot belang is. Willen we onze doelen snel verwezenlijken dan dienen we ook te letten op onze voeding. Duurzame koolhydraten zoals noten, zaden, volkoren producten. Geen of toch zo weinig mogelijk frisdrank en andere nutteloze suikers. Regelmatig fruit en groenten eten, 3x per dag. Veel water drinken in combinatie met gemberthee zal verder ook helpen om het metabolisme nog hoger de lucht in te jagen.

De broekjes zijn beschikbaar in de maten:

  • Small / Medium
  • Large / XL
  • XXL / XXXL

De stof voelt zeer aangenaam en veroorzaakt daarom geen irritatie of jeuk. We mogen dit broekje echter niet in de wasmachine wassen, maar enkel met handwas op een relatief koude temperatuur.

Maat

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zweetpak Afslankbroek Geel” te beoordelen
zweetpak afslankbroek
zweetpak afslankbroek klant
zweetpak afslankbroek klant
 

Wij vragen onze klanten om een foto door te sturen van het product in gebruik. Dat is zeker niet verplicht maar is leuk voor ons om te weten hoe de klant het product gebruikt. Zo kunnen wij toekomstige klanten een realistisch beeld geven van dit product. De foto wordt steeds voorzien van een watermerk en zal enkel gebruikt worden op Roefel.com

 

  
zweetpak Zweetpak Afslankbroek Geel

 19,99

of
Bestellen