Biologische zwangerschapsolie Bergamot

Deze voedingsrijke lichaamsolie uit koude persing voedt en beschermt de huid en voorkomt striae tijdens de zwangerschap. Sapindus mukorossi zaadolie regenereert de zwaar belaste huid op natuurlijke wijze, voorziet de huid van vocht en verbetert de huidelasticiteit op buik, dijen, billen en borst. Bergamot heeft een stemmingsverhogend, angstverlichtend en balancerend effect en laat een frisse, levendige geur achter.

  • Natuurlijk, Biologisch, Veganistisch
  • Plasticvrije glazen verpakkingen
  • Gewicht: 100ml

Biologische olie voor zwangerschap

Verhoogt de huidelasticiteit.

Tijdens de zwangerschap vormt het lichaam de beschermende schil voor het opgroeiende kind. Door de hormonale veranderingen wordt het bindweefsel losgemaakt zodat de buikwand kan strekken voor het opgroeiende kind. De elasticiteit van de huid wordt zwaar belast en er kunnen striae ontstaan.

De zwangerschapsolie met voedingsrijke zeep en notenzaadolie uit koude persing voedt en beschermt de huid, regenereert de zwaar belaste huid op natuurlijke wijze, hydrateert de huid en verbetert de huidelasticiteit. Bij regelmatig gebruik voorkomt het striae op buik, dijen, billen en borst en bevordert het het herstel van weefsel na de geboorte.

Toepassing

Masseer vanaf het begin van de zwangerschap tot drie maanden na de geboorte twee keer per dag (‘s ochtends en’ s avonds) op buik, dijen, billen en borst. De zwangerschapsolie verdeelt u het beste op een licht vochtige huid. Dit maakt het gemakkelijker voor de olie om zijn vocht op te nemen en vast te houden.

Duurzame verpakkingen

De plasticvrije glazen fles is 100% recycleerbaar.

Vervaardiging

Zachte koude persing behoudt alle waardevolle ingrediënten in hun natuurlijke vorm.

Vrij van

Parabenen, Paraffine, Palmolie, Alcohol, Conserveringsmiddelen*, Kunstmatige geurstoffen, Microplastics, Dierproeven*

*in overeenstemming met de EU-cosmeticaverordening

Ingrediënten

Sapindus Mukorossi Zaadolie * ( Zeepnootzaadolie uit eigen productie ), Citrus Aurantium Bergamia Fruitolie * ( Bergamot ), Limoneen **, Linalool **

*van gecertificeerde biologische landbouw, **natuurlijk, ***van natuurlijke essentiële oliën

Zwangerschapsolie Bergamot BIO...

 14,95

Uitverkocht