Yoga en yoga wielen!

Yoga staat bekend als een gezonde oefening voor zowel geest als lichaam. Hierbij hebben de hulpmiddelen die je zou gebruiken om yogahoudingen te doen hetzelfde doel. Natuurlijk helpt het wiel om die uitdagende houdingen zoals achterover buigingen te overwinnen. Het geeft je lichaam een tegenwicht dat nodig is voor het uitvoeren voor houdingen zoals de schorpioen. Zodat je borst volledig kan geopend worden tijdens het strekken.

Naast de yoga houdingen is het product daarbij ook gemaakt om stress te verlichten bij een gespannen lichaam. Het yoga wiel is een cirkelvormige en holle steun die is ontworpen om te helpen bij het loslaten van spanning, het verbeteren van de flexibiliteit en het rekken. Door zijn veelzijdigheid kan het ons helpen bij moeilijk bereikbare plaatsen. Je kunt erop liggen en erop ademen. Het helpt je om je schouders te openen zoals geen enkele blok dat kan.

Het biedt een massage-achtige behandeling die de kracht heeft om moeilijk bereikbare plaatsen aan te pakken! Lichaamsdelen zoals je schouders, onderrug of heupen die je zo kunt buigen dat je je weer energiek voelt. Daarnaast zijn het ontwikkelen van balans of het versterken van de kernvoordelen onderdelen waarbij het yoga wiel kan helpen.

Het wiel is een must-have voor yoga beoefenaars die hun training naar een hoger niveau willen tillen. Het eenvoudige en elegante ontwerp van het yoga wiel biedt ondersteuning bij vele posen, zoals achterover buigingen. Het yoga wiel helpt balans, flexibiliteit en ademhaling te verbeteren en om op een speelse en uitdagende manier poses te verdiepen. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Gemaakt van hoogwaardig TPE en PP, waardoor het een sterk en duurzaam yoga wiel is, met behoud van volledig comfort en veiligheid.

Naast het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, zijn er nog andere voordelen. Als eerste kan het je helpen om die moeilijke rekoefeningen veilig te doen. Daarnaast kan het helpen blessures voorkomen. Ook helpt het je flexibiliteit te verbeteren en het kan pijntjes en kwaaltjes verlichten. En als laatste kan het je helpen ontspannen.

Gebruik
Opent borst, rug, schouders en heupen
Losmaken van gespannen spieren voor aanvang van de yogales
Vergroten longcapaciteit
Traint kracht in rug- en buikspieren
Verbetert balans en flexibiliteit
Vergroot de flexibiliteit van de ruggengraat
Helpt stretches te verdiepen
Een prachtig hulpmiddel bij poses zoals Kraai, Kraanvogel en Hoofdstand

Product specificaties
Diameter: 33 cm
Breedte: 13 cm
Gewicht: 1250 gram
Toplaag: TPE soft layer
Binnenlaag: PP

Yoga wiel 33cm x 13cm – ...

 29,99

4 op voorraad

of