Biologische Mondolie Kurkuma

Een van de bronnen voor deze uitstekende mondolie zijn de zaden van de sapindus mukorossi-noot. Verrijkt met de hars van de drakenbloedboom, kurkuma-extract en xylitol, bevordert het de regeneratie van het tandvlees, is effectief tegen bacteriën en zorgt voor een gezonde mond- en keelflora.

  • Natuurlijk, Biologisch, Veganistisch
  • Plasticvrije glazen verpakkingen
  • Gewicht: 100ml

De ayurvedische traditie van olietrekken

beschermend · verfrissend

Olie moet onmiddellijk worden getrokken nadat u op een lege maag bent opgestaan. 1 theelepel olie wordt heen en weer bewogen in de mond voor de geselecteerde duur (2-20 minuten). Daarna spuug je het uit, spoel je je mond met lauw water en poets je je tanden zoals gewoonlijk. De betekenis erachter: De tandolie bindt bacteriën in de mondholte en heeft een ontgiftende werking op het hele lichaam.

Toepassing

Swish een theelepel olie rond de mond gedurende twee tot 20 minuten en spuug het dan uit. Spoel de mond met lauw water en reinig vervolgens de tanden zoals gewoonlijk.

Schudden voor gebruik. Genoeg voor ongeveer 60 toepassingen.

Duurzame verpakkingen

De plasticvrije glazen fles is 100% recyclebaar.

Vervaardiging

Zachte koude persing behoudt alle waardevolle ingrediënten in hun natuurlijke vorm.

Vrij van

Oppervlakte actieve stoffen, fluoride, kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen, conserveermiddelen*, bleekmiddelen, microplastics, dierproeven*

*in overeenstemming met de EU-cosmeticaverordening

Ingrediënten

Sapindus Mukorossi Zaadolie * ( Zeepnootzaadolie uit eigen productie ), Xylitol* ( Xylit ), Curcuma Xanthorrhiza Wortel Extract* ( Kurkuma ), Melaleuca Alternifolia Bladolie* ( Tea Tree Olie ), Mentha Arvensis Bladolie * ( Mint ), Croton Lechleri-harspoeder** (drakenbloed), Anthemis Nobilis-bloemolie** ( kamille ), mentha-piperita-olie* ( pepermunt ), limoneen***, linalool***

*van gecertificeerde biologische landbouw, **natuurlijk, ***van natuurlijke essentiële oliën

mondolie kurkuma eliah sahil Biologische Mondolie Kurkuma B...

 12,95

8 op voorraad

of