Massage slippers Acupressuur slippers

Voetmassage slippers of Acupressuur massage slippers volgen het design en concept van de Chinese reflexologie. Elk knopje op de sandaal of drukpunt zal op bepaalde delen van het lichaam inwerken. Deze plaatsen zijn zeer zorgvuldig gekozen en hebben eenzelfde invloed als tijdens een behandeling bij een reflexoloog. Met deze massageslippers kunnen we op elk gekozen moment genieten van een voetmassage!

Met deze massage slippers kunnen we elke dag een gratis massage krijgen en er onze gezondheid in het algemeen mee verbeteren. Wat kan er beter zijn?

Hoewel dit misschien een bizar idee kan zijn, om rechtstaand een voetmassage te ontvangen. Toch is het nog beter dan een massage met de handen, we kunnen er immers voor zorgen dat alle delen van de voet in één keer behandeld worden. Terwijl we bij een gewone massage slechts op 10 punten tegelijk kunnen aangepakt worden.

Er kunnen ook kousen onder gedragen worden indien het in de eerste keren ongemakkelijk aanvoelt. Het resultaat en ontspannende effect van de voetmassageslippers is vooral te merken na het dragen en niet tijdens het dragen. Tijdens het dragen van de massageslippers kan een ongemakkelijk gevoel optreden. We zijn het namelijk niet gewoon om op al deze noppen te lopen. Na het dragen van de massageslippers zal een duidelijk ontspannend effect voelbaar zijn over het ganse lichaam.

Introductievideo

 

 

Hoe werken voetmassageslippers?

We hoeven niet langer langs te gaan bij de masseur of masseuse om een voetmassage te verkrijgen, deze massageslippers gaan op dezelfde manier tewerk. In plaats van met de vingers te duwen op de verschillende drukpunten in de voet, gaan de doppen van de massageslippers hier hun werk doen. Daardoor krijgen we exact hetzelfde effect van een echte massage.

De doppen zijn op een strategische manier geplaatst om de zenuwen en spieren te stimuleren. Energie en balans wordt terug hersteld in het lichaam.

Belangrijkste voordelen Massageslippers

 1. Natuurlijke pijnstiller
 2. Effectief tegen depressie
 3. Verbetert de nachtrust
 4. Bloeddrukverlagend
 5. Stimuleert de bloedsomloop
 6. Symptomen PMS of menopauze
 7. Chronische pijn (rugpijn, nekpijn)
 8. Vermoeidheid bestrijden
 9. Metabolisme stimuleren
 10. Ontspannende werking

1 Natuurlijke pijnstiller

Tijdens het dragen zullen we zeker pijn of ongemak ervaren. Onze voeten zijn het niet gewend om op 82 verschillende knoppen te lopen. In het begin kunnen we dan ook kousen aantrekken en sessies van telkens 10 minuten inlassen. Na het dragen van de massage slippers zal een zeer ontspannend en pijnstillend effect optreden.

2 Effectief tegen depressie

Er zijn een groot aantal activiteiten die bijdragen aan een betere gemoedstoestand. De drukpunten aan en rond de tenen zijn verantwoordelijk voor onze emotionele en geestelijke gezondheid. De doppen die zich rond onze tenen bevinden zullen dus een gunstig effect hebben op hoe we ons voelen en gedragen.

Concentreer tijdens het dragen van de massageslippers dat we :

 • De bol onder de grote teen goed aandrukken
 • Zorgen dat de sandalen onder de tenen goed aansluiten
 • Het midden van de tenen is zeer gevoelig, leg hier extra aandacht op

3 Verbetert de nachtrust

Doordat we minder pijn ervaren dankzij de regelmatige voetmassage zullen we alvast niet wakker liggen van pijn. Een ander belangrijk aspect is dat de ontspannende werking van de sandalen zal helpen om sneller de slaap te vatten, we liggen minder vaak te piekeren waardoor er ons niets belet om goed in slaap te vallen.

4 Bloeddrukverlagend

Voetreflexologie en voetmassage kan helpen om de bloeddruk te verlagen. Al is dat zeker geen alternatief om te blijven roken, alcohol te drinken en weinig te bewegen.

5 Stimuleert de bloedsomloop

We zitten steeds vaker neer en dit gedurende langere periodes. Dat is niet goed voor onze bloedsomloop en daar zullen deze acupressuurslippers verandering in brengen.

6 Bestrijdt symptomen PMS of Menopauze

De grote teen en de overgang van de grote teen naar de rest van de voet is hier van groot belang. Door zich op deze punten te concentreren kunnen we hormonale klachten doen afnemen.

7 Verzacht chronische pijn

Bij het behandelen van chronische pijn zijn verscheidene factoren hier van toepassing. De slippers zullen onze houding verbeteren, waardoor heel veel klachten reeds kunnen aangepakt worden. Verder zal via de drukpunten gepoogd worden om chronische pijn te verzachten.

8 Vermoeidheid aanpakken

Vermoeidheid hoort nu eenmaal bij het leven, we hebben er allemaal wel eens last van. Wanneer het chronisch wordt dan is er vaak een achterliggend probleem. Hebben we voldoende nachtrust? Werken we teveel? Eten we nog gezond? Bewegen we voldoende? Dat zijn allemaal factoren die hiertoe kunnen bijdragen. De massageslippers zullen geen van die problemen oplossen. Wel zullen ze ervoor zorgen dat we beter ontspannen. Dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en de bloeddruk verlaagt. Dit alles zal helpen om op de lange termijn vermoeidheid aan te pakken.

9 Stimuleert metabolisme

Drukpunten verantwoordelijk voor ons spijsverteringsstelsel zullen hiermee ook gestimuleerd worden. Waardoor we een versnelde spijsvertering zullen ervaren. Dit geldt echter niet als vervanging voor een ongezonde levensstijl.

10 Ontspannende werking

Het dragen van de massageslippers kan als pijnlijk ervaren worden. Echter na het dragen treedt het ontspannende effect in werking. Hebben we geen tijd voor een voetmassage? Geen tijd voor een wellness? Dan zijn deze massageslippers misschien wel iets voor u. Het masserende of ontspannende effect van de voetmassage slippers komt vooral tot uiting wanneer we ze terug uitdoen en we dus terug met de grond in contact komen. Dan is het heilzame effect sterk voelbaar.

Maat

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

1 beoordeling voor Massageslippers Voetmassage Reflexologie Acupressuur Massage Slippers

 1. Kathleen A

  In het begin nogal pijnlijk. Na een tijdje word je het wel gewoon. Heel goed tegen mijn stijve nek. Na het dragen blijft ontspannend gevoel aan houden.

Een beoordeling toevoegen
massage slippers voetmassage slippers Massageslippers Voetmassage Re...
Bestellen