Biologische handdesinfectie rozemarijn aloë vera 3 Stuks

Deze biologische handdesinfectie verwijdert 99,9% van de virussen en bacteriën op de handpalmen volgens een natuurlijke formule. De mix van krachtige ingrediënten zoals biologische ethanol, koolzaad, kurkuma-extract en essentiële oliën van rozemarijn en tea tree reinigt de handen zacht maar grondig. Dit zorgt ervoor dat virussen en bacteriën geen kans krijgen. Waardevolle plantenextracten van de aloë vera plant verzorgen bovendien de huid.

  • Effectief tegen virussen en bacteriën
  • Alcoholgehalte meer dan 70% volgens WHO
  • Natuurlijk, Biologisch, Veganistisch

Biologische handdesinfectie

We hebben onze jarenlange kennis gebruikt en een biologisch en effectief alternatief voor conventionele desinfectiemiddelen ontwikkeld.

Deze biologische handdesinfectie verwijdert 99,9% van de virussen en bacteriën op de handpalmen volgens een natuurlijke formule. De mix van krachtige ingrediënten zoals biologische ethanol, koolzaad, kurkuma-extract en essentiële oliën van rozemarijn en tea tree reinigt de handen zacht maar grondig. Dit zorgt ervoor dat virussen en bacteriën geen kans krijgen.

Door de afwezigheid van synthetische ingrediënten is het bijzonder mild voor de huid. Waardevolle plantenextracten van de aloë vera plant verzorgen bovendien de huid.

Onze biologische handdesinfectie beschermt niet alleen onze huid, maar ook ons ​​milieu. Dit is een zichtbaar teken, want ons doel is om een ​​intact milieu te behouden voor toekomstige generaties.

Formulering

  • Alcoholgehalte meer dan 70% volgens WHO
  • Speciale antibacteriële formule met essentiële oliën (rozemarijn, tea tree) en kurkuma-extract
  • Verzorgende werking dankzij aloë vera-sap

Voordelen

  • Effectief tegen coronavirussen, griepvirussen en bacteriën
  • Lichtgewicht
  • Zeer zuinig, 60ml is genoeg voor 350 spuitstoten
  • Gecertificeerd volgens Austria Bio Garantie
abg-logo

Toepassing

Op de handen sprayen, goed verdelen en 30 seconden laten intrekken. Schudden voor gebruik!

Let op : Vanwege het hoge alcoholgehalte en het speciale mengsel van etherische oliën, niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Vrij van

Minerale olie, Palmolie, Chemische geurstoffen, Kunstmatige conserveringsmiddelen*, Dierproeven*

*in overeenstemming met de EU-cosmeticaverordening

Ingrediënten

Alcohol Denat.* ( Alcohol ), Aqua** ( Water ), Aloë Barbadensis Bladsap* ( Aloë Vera ), Rosmarinus Officinalis Bladolie * ( Rozemarijn ), Curcuma Xanthorrhiza Wortel Extract* ( Kurkuma ), Candida Bombicola/Glucose/Methyl Raapzaad Ferment* ( Organische oppervlakteactieve stoffen ), Melaleuca Alternifolia Bladolie* ( Tea Tree Oil ), Limoneen***, Linalool***

* van gecertificeerde biologische landbouw ** natuurlijk
*** van natuurlijke etherische oliën

Handspray Desinfecterend Rozem...

 18,50

20 op voorraad

of