Compassie boeddha waterfontein met warm sfeervol LED-licht tafelmodel 13.3cm x 13.3cm x 17.3cm

Decoratieve waterfontein die het rustgevende geluid van de natuur naar binnen brengt. Het stromende water verhoogt de Feng Shui in de leefruimte. Dit is een populair item, voor zowel op kantoor als thuis.

Met de rustgevende tonen van het zachte waterspel dompel je jezelf onder in een harmonische ontspanning. Deze compassie boeddha water fontein in zittende positie is met zijn afmetingen 13,3 x 13,3 x 17,3 cm (B x H x D) aangenaam compact en vervult de woonruimte met een ontspannende aura. Dit dankzij de harmonische uitstraling. De verlichting is heel discreet en geeft de compassie boeddha een aanvullende glans. Hierbij verandert de avond in een esthetische poel van rust. In de woning heeft deze waterfontein naast een ontspannend effect ook nog een aanvullende positieve werking op jouw gezondheid. Automatisch bevochtigt hij de lucht, verbetert daarbij het ruimtelijk klimaat en laat je verfrist doorademen. De pomp houdt de gesloten circulatie continu actief met een stroom besparend verbruik en functioneert aangenaam zacht.

Verpakking: Karton doos met gebruiks- & veiligheidsinstructies in het Engels, Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.

Geproduceerd in: China.

Product specificaties

Waterfontein van polyresine
Voor binnen gebruik
Met vrijwel geruisloze pomp
Adapter input: 220-240V, 50 Hz; output 12V, 300mA
Met warm sfeervol LED-licht: 12V, 50Hz, 3W

Materiaal : Polyresine

Totaal gewicht : 811gr

Afmeting product: 13,3 cm x 13,3 cm x 17,3 cm
Afmeting verpakking : 14 cm x 13,5 cm x 21 cm

Compassie boeddha waterfontein...

 25,99

Uitverkocht