Biddende boeddha waterfontein met warm sfeervol LED-licht tafelmodel 13.3cm x 13.3cm x 20cm

Biddende boeddha waterfontein als decoratieve tafelfontein die het rustgevende geluid van de natuur naar binnen brengt. Het stromende water verhoogt de Feng Shui in de leefruimte. Populair zowel op kantoor als thuis.

Met de rustgevende tonen van het zachte waterspel dompel je jezelf onder in een harmonische ontspanning. Deze biddende boeddha waterfontein in zittende positie is met zijn afmetingen 13,3 x 13,3 x 17,3 cm (B x H x D) aangenaam compact en vervult de woonruimte met een ontspannende aura. Dit dankzij de harmonische uitstraling.

De verlichting is heel discreet en geeft de boeddha een aanvullend glans. Hierbij verandert de avond in een esthetische poel van rust. In de woning heeft deze waterfontein naast een ontspannend effect ook nog een aanvullende positieve werking op jouw gezondheid. Automatisch bevochtigt hij de lucht, verbetert daarbij het ruimtelijk klimaat en laat je verfrist doorademen. De pomp houdt de gesloten circulatie continu actief met een stroom besparend verbruik en functioneert aangenaam zacht.

Verpakking: Karton doos met gebruiks- & veiligheidsinstructies in het Engels, Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.

Geproduceerd in: China.

Product specificaties biddende boeddha
Waterfontein van polyresine
Voor binnen gebruik
Met vrijwel geruisloze pomp
Adapter input: 220-240V, 50 Hz; output 12V, 300mA
Met warm sfeervol LED-licht: 12V, 50Hz, 3W

Materiaal : Polyresine

Totaal gewicht : 811gr

Afmeting product: 13,3 cm x 13,3 cm x 17,3 cm
Afmeting verpakking : 14 cm x 13,5 cm x 21 cm

Biddende boeddha waterfontein ...

 25,99

4 op voorraad

of